Contact

Heb je een vraag, klacht of wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op!

Tilburg

013-5821600

Broekhovenseweg 33 5021 LA Tilburg

info@tppbaak.nl

Breda

076–5657101

Mathenessestraat 59 A1 4834 EA Breda

info@tppbaak.nl

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet

Misschien is het mogelijk om het gebit op te vullen of is deze toe aan vervanging. Laat deze gratis door ons controleren.

De zogenoemde 3D protheses hebben wij gedeeltelijk in onze werkwijze opgenomen. Verdere ontwikkelingen volgen wij op de voet. Voor meer informatie kunt u een afspraak maken.

Een kunstgebit gaat gemiddeld vijf tot tien jaar mee. Dit is vooral afhankelijk van uw gezondheid en gebruik van het kunstgebit.

Er bestaat een allergie voor kunststoffen. Gelukkig komt dit maar zelden voor. Mocht u toch twijfelen kunt u altijd een advies afspraak maken.

Er zijn allerlei kleefpasta’s, kleefpoeders en “voeringen”op de markt om een kunstgebit meer houvast te geven. Deze middelen zijn eigenlijk allemaal noodoplossingen. De oorzaak van het probleem wordt niet echt opgelost. Doe ook nooit watjes onder uw kunstgebit. Uw kaken gaan daarvan alleen maar sneller slinken. Als uw kunstgebit te los zit, is het verstandiger om naar uw tandprotheticus te gaan. De tandprotheticus ziet meestal direct wat er aan de hand is en kan u de beste oplossing bieden.

Een oorzaak kan liggen in het kunstgebit. Deze geeft te weinig steun aan de wangen en lippen waardoor deze constant vochtig blijven en kloofjes veroorzaken. De tandprotheticus kan beoordelen of de prothese de oorzaak is van deze klacht of dat er en andere oorzaak is.

Nee, voor het aanmeten van een gebitsprothese/kunstgebit kun je zonder tussenkomst van de tandarts bij ons terecht en kunnen wij voor u een gebitsprothese aanmeten.