Over ons

Ons verhaal

Gepassioneerd in ons vak

Wij zijn een team van vier die allemaal passie hebben voor het vak.  

Jules zit vanaf zijn 17e jaar in de tandtechniek en heeft inmiddels 37 jaar ervaring. Na eerst 20 jaar als tandtechnieker op een tandtechnisch laboratorium te hebben gewerkt is hij in 2005 zijn eigen tandprothetische praktijk gestart.

Mirabelle heeft een administratieve opleiding gevolgd en na diverse banen als administratief medewerker zorgt zij sinds 2005 voor de volledige boekhouding en administratie van de praktijk.

Sophie volgt momenteel de opleiding tandprothetiek aan de hogeschool van Utrecht en is sinds 2017 werkzaam op de praktijk. Zij is begonnen met de opleiding tandtechniek aan de DHTA die zij in 2021 heeft afgerond.

Jeroen, het jongste lid van ons team, werkt hier sinds zomer 2022 en houdt zich vooral bezig met onze digitale technieken. Hij is in september begonnen met zijn opleiding tandtechniek aan de DHTA in Utrecht.

Ons team

We leren u graag beter kennen

Jules Baak

Tandprotheticus

Mirabelle Baak

Directiesecretaresse

Sophie Intven

Tandprotheticus io

Jeroen Baak

Tandtechnicus io

Waar wij voor staan

Dit zijn de waardes die wij onze klanten bieden

01.

Compassie

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons in de praktijk. Wij zullen altijd proberen om de eventuele angst weg te nemen en u gerust te stellen zodat we u de beste zorg kunnen bieden. 

02.

Vooruitgang

Wij volgen alle veranderingen binnen ons vakgebied op de voet. Daarom hebben wij regelmatig nascholing. 

03.

Respect

Ook mensen met angst of schaamte zijn bij ons aan het juiste adres. Wij behandelen iedereen respectvol en proberen altijd mee te denken voor een passende oplossing.

04.

Expertise

Met meer dan 35 jaar ervaring en de hoogst haalbare prothetische opleiding denken wij alle prothetische problemen op te kunnen lossen. Waar nodig kunnen wij ook doorverwijzen naar de juiste specialisten.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Na jaren met schaamte gelopen met mij prothese. Ben ik heel blij dat ik hier terecht ben gekomen heel vriendelijke mensen die je echt op je gemak stellen en nu ik mij nieuwe prothese heb durf ik weer te lachen ben zeer en zeer tevreden en raad mensen aan om daar langs te lang als je klachten hebt of je moet een nieuwe prothese laten maken ben ze zeer dankbaar voor wat ze voor mij hebben gedaan.
Rian Fiechter
Keurige praktijk.Er is zeer goed geluisterd en gekeken, evt.verbeter punten duidelijk uitgelegd en besproken. Na een minder goede prothese van 7 jaar! Keurig afspraak lijstje voor de behandelingen,met de gerust stelling dat dezelfde dr. waarmee je het 1e gesprek hebt,de prothese ook gaat verzorgen.En nu heel blij dat de nieuwe prothese een verademing voor mij is.Geen klachten,na enkele dagen gewenning -eten-praten-lachen.Alles voelt helemaal natuurlijk.En wil de praktijk langs deze weg erg bedanken voor de prima persoonlijke zorg die jullie verlenen.
Jeanne van de Wiel
Geweldig; mijn moeder is super blij dat ze weer lekker kan eten 🙂 Goede uitleg, ze nemen tijd voor je, fijne behandeling; heel persoonlijk en goede nazorg. Het laten zetten van implantaten was heel erg meegevallen. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Ine Kolsteren
Na jarenlang uitstellen nu eindelijk een kunstgebit. Ondanks mijn angst en schaamte voelde deze praktijk meteen goed aan. Dankzij deze goede begeleiding en service vraag ik me nu af waarom ik zolang heb gewacht. Echt een aanrader als u waarde hecht aan goede service en begeleiding. Ik kan weer lachen!
Danielle Zeeman
Tilburg

013-5821600

Breda

076–5657101

Neem gerust contact op met ons of: